Hozzávalók:
1 cs mini perec
Máz:
8 dkg krémsajt, szobahőmérsékletű
55 dkg porcukor
3 ek joghurt (lehet ízesített is, ez esetben akár lehet színezni is a krémet)
1 tk vanília aroma
10 dkg fehér csokoládé, apróra törve
Vízgőzön melegítsük olvadásig a krémsajtot, a cukrot, a joghurtot és a vaníliát.
Adjunk hozzá csokoládét és keverjük, amíg elolvad.
Vegyük le a tűzről, mártsuk bele a pereceket, és rakosgassuk őket zsírpapírral bélelt sütőlapra. Hagyjuk megszáradni.
Forrás : http://www.budget101.com/christmas-yule-hanukkah-kwanzaa-winter-solstice/144406-how-make-yogurt-covered-pretzels.html
A perecek már ezen a pontos is finomak, fogyaszthatóak.
A képeken látható inspirációkat pedig már halloweenre ajánlom figyelmetekbe!
A csontváz gerince egy szívószál, vagy egy sima ropi joghurtos mázba mártva, a feje egy mályva cukor.
További képek: http://cookiesandcups.com/skeletons-and-scenes-from-a-playground/