Hozzávalók
- 15 dkg vaj
- 25 dkg cukor
- 10 dkg kakaó
- csipet só
- ½ tk vanília aroma
- 2 db nagy tojás, hideg
- 6 dkg liszt
- 10 dkg pekándió, apróra vágva
- 7,5 dkg étcsokoládé, apróra vágva
- 7,5 dkg tejcsokoládé, apróra vágva
- 7,5 dkg fehércsokoládé, apróra vágva
Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra.
Béleljünk ki egy 22x22 cm-es tepsit zsírpapírral vagy alufóliával, úgy hogy az kétoldalt túlnyúljon a formán.
Vízgőzön olvasszuk össze simára a vajat, a cukorral, a kakaóval és a sóval. Vegyük le, és kicsit hűtsük ki, majd keverjük hozzá a vaníliát és egyenként a tojásokat.
Amikor a tészta vastag, fényes keverjük hozzá a lisztet is, alaposan dolgozzuk össze.
Adjuk hozzá a diót és a csokoládé darabokat, terítsük el egyenletesen a tepsiben.
Süssük 20-25 percig, tűpróbáig, a kilógó papír segítségével emeljük át rácsra és hagyjuk teljesen kihűlni.
Lehet tovább ízesíteni fűszerekkel (pl.fahéj) vagy a csokik lehetnek ízesítettek is.
Forrás: http://www.askchefdennis.com/2012/01/insanely-delicious-triple-chocolate-pecan-fudge-brownies-and-ask-chef-dennis