Készíts só-liszt gyurmából!
Igaz, a felhasználása a tisztíthatósága miatt véges,
de szerintem ez még így ezzel a nehézségével együtt is nagyszerűnagyszerű ötlet!
Só - liszt gyurma recept
Az elkészült gyurma pecséteket szabad levegőn, vagy sütőben alacsony hőfokon tudjuk kiszárítani.
A sütemény amihez pecsétet használsz olyan recept legyen amiben nincs sütőpor, így lesznek a minták jól láthatóak.
Forrás: http://alphamom.com/family-fun/holidays/how-to-make-personalized-cookie-stamps-for-any-occasion
Igaz, a felhasználása a tisztíthatósága miatt véges,
de szerintem ez még így ezzel a nehézségével együtt is nagyszerűnagyszerű ötlet!
Só - liszt gyurma recept
- 1 rész só
- 1 rész víz
- 2 rész liszt
- 2-3 ek olivaolaj (opcionális, így nem morzsálódik annyira a tészta)
Az elkészült gyurma pecséteket szabad levegőn, vagy sütőben alacsony hőfokon tudjuk kiszárítani.
A sütemény amihez pecsétet használsz olyan recept legyen amiben nincs sütőpor, így lesznek a minták jól láthatóak.
Forrás: http://alphamom.com/family-fun/holidays/how-to-make-personalized-cookie-stamps-for-any-occasion