Kezdjük pl az arccal. Ehhez egész biztosan szükség lesz barna tésztából az orrhoz egy nagyon vékony, a fülekhez két közepes vastagságú hengerre. A szemhez két vékony fehéret egy-egy barna vesz körül…
Hozzávalók
- 120 g vaj
- 50 g cukor
- 1 tojás sárgája
- 90 g + 80 g sütemény liszt
- 10 g kakaó
Osszuk kétfelé, az egyikbe tegyük a 90 g lisztet, a másikba pedig 80 g lisztet és a 10 g kakaót.
Állítsuk össze. (Ha a tészta túl lágy előtte tegyük a tésztát hűtőszekrénybe hűlni.)
A panda elkészülte után feltétlen tegyük be néhány órára folpackba csomagolva a hűtőbe, mielőtt 5 mm vastagságú szeletekre vágnánk.
Előmelegített 175 °C hőmérsékletű sütőben, zsírpapírral bélelt sütőlapon kb. 10-15 perc alatt sül készre.
Hagyjuk a rácson kihűlni!
Forrás: http://hungryatmidnight.com/2012/08/22/panda-cookies