- 125 g porcukor
- 175 ml pezsgő
- 1 lap fehér zselatin
- 100 g fagyasztott málna
- 75 g fehér csokoládé
- 75 g tejszín
- Alufólia
Melegítsük addig a vizet, amíg a cukor feloldódik benne. Hagyjuk a forróról melegre lehűlni.
A zselatin lapot áztassuk be hideg vízbe, majd oldjuk fel a cukros meleg vízben.
Hagyjuk tovább hűlni kb. 5 percig, majd keverjük bele a pezsgőt.
Öntsük előkészített kis pohárkába, a mini joghurtos jó méret hozzá (danonino).
Takarjuk le a tetejét 1-2 réteg alufóliával, amit középen kilyukasztunk a pálcának, vagy egy szép kiskanálnak. Kb. 8 óra alatt fagy meg.
Kínáljunk mellé vízgőzön olvasztott fehér csokit, és szitán áttört málnapürét.
Forrás:http://www.livingathome.de/essen_geniessen/rezepte/detail.html?rezeptid=12575&media=print