Hozzávalók
- 300 g darált marhahús
- só
- bors
- 1 szelet kenyér
- 80 ml tej
- 70 g liszt
- 2 db tojás (1 főtt, 1 nyers)
- 50 g kemény sajt (reszelve)
- 1 ek vaj
A töltelékhez a főtt tojást reszeljük le, adjuk hozzá a sajtot, sót, borsot végül a vajat, alaposan keverjük össze.
Készítsünk tejföl sűrűségű tésztát a tejből, a lisztből és a tojásból, sóval, borssal ezt is fűszerezzük meg.
Kb 1 ek húst terítsünk el, tegyünk a közepére kb. 1 tk mennyiségű tölteléket. Formázzuk a húst a töltelék körül. Mártsuk meg a tésztába
Forró teflon serpenyőben, kevés olajon süssük mindkét oldalán aranybarnára, vagy sütőben 220 °C-on kb. 15 percig.
Forrás: http://www.povarenok.ru/recipes/show/52338