Pirítsunk tepsiben kiterítve barnára kókuszreszeléket, 175 °C hőmérsékleten, kb. 10-15 perc.
Robotgépben daráljuk össze graham keksszel és fehér vagy barna cukorral, attól függően milyen árnyalatot szeretnénk elérni.
Vonjuk be a tortát a felhasznált krémmel és szórjuk meg az előbbiekben leírt "homokkal".
A bástyák mályvacukorból, és tölcsérből készültek.
Remek kiegészítője lehet a kedvenc csokim Guylian Sea Shells belga csokoládédesszert!
Forrás: http://www.livingwellspendingless.com/2013/06/12/how-to-make-a-sandcastle-cake-tutorial
Robotgépben daráljuk össze graham keksszel és fehér vagy barna cukorral, attól függően milyen árnyalatot szeretnénk elérni.
Vonjuk be a tortát a felhasznált krémmel és szórjuk meg az előbbiekben leírt "homokkal".
A bástyák mályvacukorból, és tölcsérből készültek.
Remek kiegészítője lehet a kedvenc csokim Guylian Sea Shells belga csokoládédesszert!
Forrás: http://www.livingwellspendingless.com/2013/06/12/how-to-make-a-sandcastle-cake-tutorial