Csokoládé réteg
- 10 dkg étcsokoládé
- 10 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 2 db tojás
- 4 ek cukor
- csipet só
- 20 dkg krémsajt
- 2 db tojás
- 2 ek cukor
- 2 db kis banán
A tojásokat összekeverjük a cukorral, és a csokoládés keverékhez öntjük. Adjuk hozzá a sót és a lisztet, és keverjük össze alaposan.
A pépesített banánpürét, a krémsajtot keverjük egyneműre a cukorral és a tojásokkal.
Egy kis tepsit béleljünk ki sütőpapírral, rétegezzük a keverékeket, csokis, krémsajtos, csokis,
a tetején lévő felső rétegeket egy kicsit kuszáljuk meg, a márványos hatás kedvéért.
Előmelegített 175°C hőmérsékletű sütőben kb. 30 perc alatt sül meg (tűpróba).
Csak a teljes hűlés után vágjuk fel.
Forrás: http://season.kz/articles/recepty/21728.html