Hozzávalók
Tészta
- 250 g liszt
- 125 g porcukor
- csipet só
- 220 g vaj
- 4 db tojás
- 400 g cukor
- 4 ek vérnarancslé, frissen facsarva
- 4 ek liszt
- 1/2 tk narancs aroma
- 1 tk sütőpor
- 1 vanília rúd kikapart magjai
Nyomkodjuk vékonyan kivajazott 22 x 33 cm-es nagyságú tepsi aljába.
Süssük előmelegített 175 °C hőmérsékletű sütőben 20 percig. Hagyjuk, néhány percig hűlni mielőtt rátennénk a tölteléket.
A tojásokat, a vérnarancslével,a narancs aromával, a liszttel, a sütőporral és a vaníliával robotgéppel keverjük simára. Öntsük a tésztára, süssük 25-35 percig. Szeletelés előtt hagyjuk kihűlni.
Forrás: http://bakedbree.com/blood-orange-and-vanilla-bean-bars