9/13/2014

Szalonnával sült burgonyák

Bejegyezte: Rita

poszt nyomtatása
A meghámozott, bevagdosott burgonya réseit töltsük meg szalonnával/sonkával. 
Tegyük őket rá (darabonként) alufóliára. Sózzuk, borsozzuk. A tetejükre kanalazzunk olvasztott vajat, amibe zúzott fokhagymát kevertünk.
Csomagoljuk be az alufóliába, süssük előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben 45 percig (krumplik méretét vegyük figyelembe a sütési idővel kapcsolatban)
Mikor kibontjuk szórjuk meg reszelt sajttal és apróra vágott zöld fűszerrel.

Forrás: http://emg-cook.com/supper/zapechennyj-v-folge-kartofel-s-vetchinoj-i-syrom/

Keress címkék alapján!

Almás (33) Aprósütemény (27) Banános (12) Bodza (1) Brownie (6) Burgonya (16) Citromos (10) Csirke (12) Csokoládés (38) Cukkini (8) Curd (2) DIY (5) Dekor (16) Desszert (387) Dinnye (12) Diétás (1) Dió (4) Egyszerű pár perces (3) Eper (7) Fagylalt (28) Figurák kialakítása (3) Formázási ötletek (79) Fánk (6) Főétel (17) Fűszernövények (2) Gluténmentes verziók (6) Grill (6) Grízes (1) Gyümölcs alakúak (16) Gyümölcsvaj (6) Gyümölcsös (82) Gőzös cupcake (2) Hagyma (4) Halloween (26) Hidegtál (7) Hobby Cricket (1) Humor (2) Húsos (26) Húsvét (15) Információ (2) Ital (12) Kalács (11) Karamellás (13) Karfiol (3) Karácsony (98) Keksz (78) Kelt tészta (49) Kenyér (7) Kitchen Cricket (1) Kivis (6) Koktél (2) Kreatív tálalás kicsiknek (1) Krémsajt (18) Kávés (10) Kókuszos (29) Lekvár (4) Leveles tészta (29) Leves (3) Mikrós bögrés (5) Mogyorós (7) Muffin (27) Mákos (9) Málna (10) Mártogatós (2) Méz (5) Mézeskalács (10) Narancsos (10) Nutella (8) Palacsinta (13) Party-ötletek (27) Pudingos (5) Péksütemény (3) Recycling (4) Sajtos (25) Saláta (19) Szalonna (8) Szalvéta hajtogatás (2) Szendvics (5) Szilveszter (10) Sós (47) Sütés nélkül (30) Tippek és trükkök (75) Tojás (20) Top receptek (31) Torta (84) Tészta (4) Túrós (15) Vaníliás (7) Virsli (1) Vissza az iskolába (4) Zöldség (36) Állat formájúak (5) Édes (368) Érdekes (9) Ételdekorációs ötletek (66) Ételdesign (8) Ötletek (50) Ünnepek (120)