129 - 2013

Paradicsompüré jégkockatartóban fagyasztva.

Bejegyezte: Rita

poszt nyomtatása

Ha szoktatok paradicsomot befőzni akkor a maradékot így lehet eltenni, ami mondjuk már kevés lenne egy befőttes üvegbe.
Vagy akár tudatosan is feltölthető pürével egy forma.
Praktikus, mikor csak levesbe, szószba, pörköltbe kell egy kockányi, és nem egy egész üvegnyi sűrítmény.


Keress címkék alapján!

Almás (33) Aprósütemény (27) Banános (12) Bodza (1) Brownie (6) Burgonya (16) Citromos (10) Csirke (12) Csokoládés (38) Cukkini (8) Curd (2) DIY (5) Dekor (16) Desszert (387) Dinnye (12) Diétás (1) Dió (4) Egyszerű pár perces (3) Eper (7) Fagylalt (28) Figurák kialakítása (3) Formázási ötletek (79) Fánk (6) Főétel (17) Fűszernövények (2) Gluténmentes verziók (6) Grill (6) Grízes (1) Gyümölcs alakúak (16) Gyümölcsvaj (6) Gyümölcsös (82) Gőzös cupcake (2) Hagyma (4) Halloween (26) Hidegtál (7) Hobby Cricket (1) Humor (2) Húsos (26) Húsvét (15) Információ (2) Ital (12) Kalács (11) Karamellás (13) Karfiol (3) Karácsony (98) Keksz (78) Kelt tészta (49) Kenyér (7) Kitchen Cricket (1) Kivis (6) Koktél (2) Kreatív tálalás kicsiknek (1) Krémsajt (18) Kávés (10) Kókuszos (29) Lekvár (4) Leveles tészta (29) Leves (3) Mikrós bögrés (5) Mogyorós (7) Muffin (27) Mákos (9) Málna (10) Mártogatós (2) Méz (5) Mézeskalács (10) Narancsos (10) Nutella (8) Palacsinta (13) Party-ötletek (27) Pudingos (5) Péksütemény (3) Recycling (4) Sajtos (25) Saláta (19) Szalonna (8) Szalvéta hajtogatás (2) Szendvics (5) Szilveszter (10) Sós (47) Sütés nélkül (30) Tippek és trükkök (75) Tojás (20) Top receptek (31) Torta (84) Tészta (4) Túrós (15) Vaníliás (7) Virsli (1) Vissza az iskolába (4) Zöldség (36) Állat formájúak (5) Édes (368) Érdekes (9) Ételdekorációs ötletek (66) Ételdesign (8) Ötletek (50) Ünnepek (120)