Ha a fűszernövényeket nem csak porrá morzsolva, az évek alatt barnára aszalódva szeretnénk felhasználni, akkor próbáljuk meg ezt a módszert. A megmosott, apróra vágott növényeket adagoljuk bele jégkocka tartóba! Öntsünk rá vajat, vizet vagy olivaolajat. Mikor átfagytak, kipattinthatjuk őket a tartóból és egy zacskóban tároljuk a fagyasztó szekrényben. Mikor sütünk-főzünk elég csak elővenni 1-1 kockát. Remekül felhasználható pl. tepsis krumpli mellé, levesekbe, kijevi pulyka szeletbe, forró húsokra tálaláskor, vagy csak simán pirítósra.
A nagyvilág érdekes receptjei, konyhai trükkjei, megvalósítható praktikái.
Magyar mértékegységekre átszámolt, könnyen beszerezhető alapanyagokból készült receptek. Minden bejegyzés alatt megtalálod az eredeti forrást.