217 - 2013

Vanília fagylalt almában, brandys karamell öntettel

Bejegyezte: Rita

poszt nyomtatása
A fagyiról és a kivájt almáról most nem írnék, ez egyértelmű.

De ez a karamell öntet! hmmm 
Hozzávalók

  • 2.5 dl tejszín
  • 30 dkg barna cukor
  • 1 ek brandy
  • 6 dkg vaj
  • 1 tk vanília aroma

Melegítsük tejszínt kis/közepes lángon, adjunk hozzá cukrot, sűrítsük be. Vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a brandyt, a vajat és a vaníliát.



Keress címkék alapján!

Almás (33) Aprósütemény (27) Banános (12) Bodza (1) Brownie (6) Burgonya (16) Citromos (10) Csirke (12) Csokoládés (38) Cukkini (8) Curd (2) DIY (5) Dekor (16) Desszert (387) Dinnye (12) Diétás (1) Dió (4) Egyszerű pár perces (3) Eper (7) Fagylalt (28) Figurák kialakítása (3) Formázási ötletek (79) Fánk (6) Főétel (17) Fűszernövények (2) Gluténmentes verziók (6) Grill (6) Grízes (1) Gyümölcs alakúak (16) Gyümölcsvaj (6) Gyümölcsös (82) Gőzös cupcake (2) Hagyma (4) Halloween (26) Hidegtál (7) Hobby Cricket (1) Humor (2) Húsos (26) Húsvét (15) Információ (2) Ital (12) Kalács (11) Karamellás (13) Karfiol (3) Karácsony (98) Keksz (78) Kelt tészta (49) Kenyér (7) Kitchen Cricket (1) Kivis (6) Koktél (2) Kreatív tálalás kicsiknek (1) Krémsajt (18) Kávés (10) Kókuszos (29) Lekvár (4) Leveles tészta (29) Leves (3) Mikrós bögrés (5) Mogyorós (7) Muffin (27) Mákos (9) Málna (10) Mártogatós (2) Méz (5) Mézeskalács (10) Narancsos (10) Nutella (8) Palacsinta (13) Party-ötletek (27) Pudingos (5) Péksütemény (3) Recycling (4) Sajtos (25) Saláta (19) Szalonna (8) Szalvéta hajtogatás (2) Szendvics (5) Szilveszter (10) Sós (47) Sütés nélkül (30) Tippek és trükkök (75) Tojás (20) Top receptek (31) Torta (84) Tészta (4) Túrós (15) Vaníliás (7) Virsli (1) Vissza az iskolába (4) Zöldség (36) Állat formájúak (5) Édes (368) Érdekes (9) Ételdekorációs ötletek (66) Ételdesign (8) Ötletek (50) Ünnepek (120)