47 - 2013

Nutellás mártogatós

Bejegyezte: Rita

poszt nyomtatása

Hozzávalók
  • 2,5 dl tejszín
  • 22 dkg mascarpone
  • 3 ek porcukor
  • 10 dkg nutella

Verjük habbá a tejszínt.
Egy másik tálban keverjük a krémsajtot simára a porcukorral, majd keverjük hozzá Nutellát is.
Adjuk hozzá óvatosan először csak a tejszínhab felét, majd ha azt már homogénre kevertük, akkor a maradékot is.
Kínáljuk eperrel vagy graham keksszel.

Forrás: http://www.cookingclassy.com/2013/05/nutella-cheesecake-dip/
Ui: hát nem tudom, lehet agyamra ment a meleg, de ez a krém szerintem simán jó lenne fagyinak is.



Keress címkék alapján!

Almás (33) Aprósütemény (27) Banános (12) Bodza (1) Brownie (6) Burgonya (16) Citromos (10) Csirke (12) Csokoládés (38) Cukkini (8) Curd (2) DIY (5) Dekor (16) Desszert (387) Dinnye (12) Diétás (1) Dió (4) Egyszerű pár perces (3) Eper (7) Fagylalt (28) Figurák kialakítása (3) Formázási ötletek (79) Fánk (6) Főétel (17) Fűszernövények (2) Gluténmentes verziók (6) Grill (6) Grízes (1) Gyümölcs alakúak (16) Gyümölcsvaj (6) Gyümölcsös (82) Gőzös cupcake (2) Hagyma (4) Halloween (26) Hidegtál (7) Hobby Cricket (1) Humor (2) Húsos (26) Húsvét (15) Információ (2) Ital (12) Kalács (11) Karamellás (13) Karfiol (3) Karácsony (98) Keksz (78) Kelt tészta (49) Kenyér (7) Kitchen Cricket (1) Kivis (6) Koktél (2) Kreatív tálalás kicsiknek (1) Krémsajt (18) Kávés (10) Kókuszos (29) Lekvár (4) Leveles tészta (29) Leves (3) Mikrós bögrés (5) Mogyorós (7) Muffin (27) Mákos (9) Málna (10) Mártogatós (2) Méz (5) Mézeskalács (10) Narancsos (10) Nutella (8) Palacsinta (13) Party-ötletek (27) Pudingos (5) Péksütemény (3) Recycling (4) Sajtos (25) Saláta (19) Szalonna (8) Szalvéta hajtogatás (2) Szendvics (5) Szilveszter (10) Sós (47) Sütés nélkül (30) Tippek és trükkök (75) Tojás (20) Top receptek (31) Torta (84) Tészta (4) Túrós (15) Vaníliás (7) Virsli (1) Vissza az iskolába (4) Zöldség (36) Állat formájúak (5) Édes (368) Érdekes (9) Ételdekorációs ötletek (66) Ételdesign (8) Ötletek (50) Ünnepek (120)