2210 - 2014

Sajtos boszorkány seprűk

Bejegyezte: Rita

poszt nyomtatása

Hozzávalók
  • 200 g liszt
  • 100 g vaj
  • 100 g sajt, reszelve
  • 60 g tej, zsíros

Gyúrjuk össze a hozzávalókat, nyújtsuk ki a tésztát 0,5 cm vastagságúra.
Vágjuk fel 10-12 cm hosszú csíkokra, süssük kiolajozott, lisztezett tepsiben, 200 °C hőmérsékletű sütőben 15-20 percig.

Mikor kihűlt, kössük őket kötegekben egy-egy szál ropi köré, pl. snidlinggel.
Forrás:http://www.wmj.ru/

Keress címkék alapján!

Almás (33) Aprósütemény (27) Banános (12) Bodza (1) Brownie (6) Burgonya (16) Citromos (10) Csirke (12) Csokoládés (38) Cukkini (8) Curd (2) DIY (5) Dekor (16) Desszert (387) Dinnye (12) Diétás (1) Dió (4) Egyszerű pár perces (3) Eper (7) Fagylalt (28) Figurák kialakítása (3) Formázási ötletek (79) Fánk (6) Főétel (17) Fűszernövények (2) Gluténmentes verziók (6) Grill (6) Grízes (1) Gyümölcs alakúak (16) Gyümölcsvaj (6) Gyümölcsös (82) Gőzös cupcake (2) Hagyma (4) Halloween (26) Hidegtál (7) Hobby Cricket (1) Humor (2) Húsos (26) Húsvét (15) Információ (2) Ital (12) Kalács (11) Karamellás (13) Karfiol (3) Karácsony (98) Keksz (78) Kelt tészta (49) Kenyér (7) Kitchen Cricket (1) Kivis (6) Koktél (2) Kreatív tálalás kicsiknek (1) Krémsajt (18) Kávés (10) Kókuszos (29) Lekvár (4) Leveles tészta (29) Leves (3) Mikrós bögrés (5) Mogyorós (7) Muffin (27) Mákos (9) Málna (10) Mártogatós (2) Méz (5) Mézeskalács (10) Narancsos (10) Nutella (8) Palacsinta (13) Party-ötletek (27) Pudingos (5) Péksütemény (3) Recycling (4) Sajtos (25) Saláta (19) Szalonna (8) Szalvéta hajtogatás (2) Szendvics (5) Szilveszter (10) Sós (47) Sütés nélkül (30) Tippek és trükkök (75) Tojás (20) Top receptek (31) Torta (84) Tészta (4) Túrós (15) Vaníliás (7) Virsli (1) Vissza az iskolába (4) Zöldség (36) Állat formájúak (5) Édes (368) Érdekes (9) Ételdekorációs ötletek (66) Ételdesign (8) Ötletek (50) Ünnepek (120)