Hozzávalók
- 4-5 db közepes méretű burgonya
- 1-2 ek liszt
- 300 g darálthús
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek főtt rizs
- 2 db tojás
- 100 g reszelt sajt
- só, bors, petrezselyem
A finomra vágott hagymát megdinszteljük és keverjük össze a rizzsel, 1 db tojással, a finomra vágott petrezselyemmel és fűszerezzük ízlés szerint.
Olajozzuk ki vékonyan a kosárka formákat (fém vagy szilikon) és nedves kézzel, óvatosan nyomkodjuk a krumplis keveréket az aljára, oldalára.
Töltsük meg őket a húsos keverékkel, a tetejére szórjuk rá a maradék sajtot és süssük 190 °C-on 35-40 percig.
Forrás: http://slivkoed.ru/recept/Tefteli-v-kartofelnih-korzinochkah/32051